The Absolute Sound Illustrated History of High-End Audio Vol. 1: Loudspeakers

Illustrated History of High-End Audio Vol. 1: Loudspeakers

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Voor de echte audioliefhebber hebben we een prachtig boek te koop! Als enige in de Benelux kunnen we de ongelooflijk knappe Illustrated History of High-End Audio Volume One: Loudspeakers van The Absolute Sound aanbieden.

€ 129,95
Voor de echte audioliefhebber hebben we een prachtig boek te koop! Als enige in de Benelux kunnen we de ongelooflijk knappe Illustrated History of High-End Audio Volume... Lees meer

Omschrijving

Als audioliefhebber weet je dat weinig dingen zoveel voldoening geven als je neervlijen in je favoriete zetel en te genieten van het prachtige geluid dat uit je hifiketen komt. Maar als audiofanaat wil je ook weten hoe die klank tot stand komt. Het grote speakerboek van The Absolute Sound brengt de geschiedenis van de luidspreker uitgebreid in kaart.

Op High End München had HiFi.nl de kans om Robert Harley persoonlijk te spreken en voor de camera te zetten. Bekijk zeker dit filmpje, en je zal meteen ontdekken met hoeveel passie dit boek gemaakt is!

Dit is een prachtig afgewerkt boek - niet toevallig in het formaat van een vinylhoes – met honderden mooie illustraties. De auteurs zijn deskundigen die elk gemiddeld meer dan dertig jaar actief zijn in de audiowereld, met als hoofdman de bekende Robert Harley. Dit is het meeste complete – en mooiste! – luidsprekerboek ooit.

Pro's

 

Specificaties

Merk The Absolute Sound
Type Vol. 1: Loudspeakers
Serie Illustrated History of High-End Audio
Taal Engels
Aantal pagina's 320

Klantenbeoordelingen

Schrijf de eerste review van dit product!

Voeg beoordeling toe
Jouw beoordeling

Overtuigd? Koop nu!

The Absolute Sound Illustrated History of High-End Audio Vol. 1: Loudspeakers

€ 129,95