Akiko Audio Akiko Audio - Triple AC Enhancer (Gold Plug)

Akiko Audio - Triple AC Enhancer (Gold Plug)

Levertijd: 3-5 werkdagen

Een geheel nieuw ontwikkeld premium product dat op een krachtige wijze zorgt voor schonere stroom in je set. Inwendig voorzien van drie compartimenten, voorzien van drie nieuwe werkzame materialen en samengebracht in een stijlvolle behuizing uit geweven carbon, gestabiliseerd met zwarte hars om ongewenste microphonie effecten adequaat te onderdrukken.

Deze Triple AC Enhancer kwam onlangs nog als uitblinker uit de tweaks lezersoproep op HiFi.nl. Lees hier het artikel.

€ 295,-
Een geheel nieuw ontwikkeld premium product dat op een krachtige wijze zorgt voor schonere stroom in je set. Inwendig voorzien van drie compartimenten, voorzien van dri... Lees meer

Omschrijving

Welke verbetering kun je verwachten:
- analoge klank: meteen hoorbaar; niet subtiel
- muziek wordt als natuurlijker en schoner ervaren
- opmerkelijke verbetering van stemweergave; vollere klank, minder hinderlijke ‘S’ klanken

Plaatsing:
- in het stekkerblok waar ook je apparatuur op aangesloten is
- in de wandcontactdoos waar ook je apparatuur op aangesloten is

Specificaties:
- de bedrading van de Triple AC Enhancer is uitsluitend met de aarde verbonden dus absoluut veilig
- het product bevat inwendig geen metalen, ferriet en stroomfiltering
- de audiograde Gold ac connector is van het merk Akiko Audio
- lengte carbon behuizing: 160 mm
- totale lengte: 330 mm
- gewicht: 650 gram
- de Akiko Audio Triple AC Enhancer is Hand Made
- behandeld met SilClear contact enhancer

Specificaties

Product measurements
Gewicht van product 0.65 kg
Varianten
Variant product Gold Plug

Klantenbeoordelingen

swoppie
Deze triple AC enhancer is voor mij de overtreffende verbetering die ik van Akiko aanbreng. Eerst had ik de gewone AC enhancer. Dat was al een duidelijke verbetering voor de helderheid, verstaanbaarheid van de stemmen en met name de rust. Risicoloos kon ik ook deze tweak uitproberen aangezien je je geld terugkrijgt als je het niet bevalt. Na het vervangen van de 'oude' enhancer voor deze nieuwe was het verschil weer direct hoorbaar. Verbeteringen op dezelfde aspecten maar dan nog verder. Diana Krall live in Paris werd er nog meer 'live' van. Elke noot, ademteug, toetsaanslag, pedaalbeweging en kuch uit het publiek werden als 'live' weergegeven. Ook bij Roger Waters' Amused to Death nam de verstaanbaarheid en rust toe en daarbij werd de beheersing van het laag duidelijk verbeterd.
Enige nadelen zijn wellicht een zeer kleine afname van het beeld: breedte en diepte en dat je een toch forse buis bij de verdeeldoos hebt liggen. Maar daar staat veel tegenover en de buis is prachtig afgewerkt en gewoon mooi om te zien.
Met de 'niet goed geld terug' garantie van Akiko een uitsteken tweak om gewoon uit te proberen!
(Geplaatst op 12-12-2014)
Camillo
Mijn kritische installatie heb ik in het verleden middels updates van uiteenlopende aard met succes op een hoger weergaveniveau kunnen brengen. Als gerenommeerde merken zoals Harmonix en AKIKO AUDIO met een nieuw product op de markt verschijnen, ben ik altijd benieuwd, of hun nieuwste tweak voor mijn configuratie nog van toegevoegde waarde kan zijn. Met stijgende verbazing beluisterde ik onlangs achter mekaar verschillende muziekgenres, waarbij ik de nieuwste telg uit de AKIKO stal, t.w. de Triple AC Enhancer in een van de contactdozen had aangebracht: voorheen had ik het idee dat de natuurlijkheid van de stemmenweergave en de zuivere klank van de instrumenten enkel nog middels heel kostbare veranderingen op een nog hoger plan gebracht zouden kunnen worden. Niets blijkt nu minder waar te zijn: Ik zal na de recente aanschaf van deze betaalbare klankverbeteraar zeker niet de laatste zijn, die er vol lof bij mede hobbyisten over zal verhalen. Het effect van de Triple is na het aanbrengen onmiddellijk hoorbaar en je mist hem terstond, als je hem verwijdert. Zonder twijfel !
(Geplaatst op 22-10-2014)
Erik
Heb de Akiko nu enkele dagen ingespeeld, maar ik hoor no. geen verschil voor zo een duur product.Valt me eigenlijk wat tegen.
(Geplaatst op 18-10-2014)
Voeg beoordeling toe
Jouw beoordeling

Overtuigd? Koop nu!

Akiko Audio Akiko Audio - Triple AC Enhancer (Gold Plug)

€ 295,-