AudioEngine A2+

AudioEngine A2+

Levertijd: 2-3 werkdagen

De Audioengine A2+ is een verbeterd ontwerp van de A2, en die waren al goed. Samen met de Audioengine A5+  is dit de nieuwe standaard voor desktop speakers. Sterker nog, het is op het randje van een home audio systeem. De ingebouwde versterker maakt het aansluiten van een iPod of telefoon mogelijk, en door de USB DAC kan het ook digitale audio van een computer afspelen, hierdoor zijn de A2+ van Audioengine ontzettend flexibele speakers. De Audioengine A2+ is verkrijgbaar in zwart en wit. 

LET OP: Er zijn maar 6 stuks beschikbaar, OP=OP

€ 279,-

* Verplichte velden

De Audioengine A2+ is een verbeterd ontwerp van de A2, en die waren al goed. Samen met de Audioengine A5+  is dit de nieuwe standaard voor desktop speakers. Sterke... Lees meer

Omschrijving

De Audioengine A2+ lijkt behoorlijk op zijn grote broer, de Audioengine A5+, maar door zijn kleinere formaat heeft het ook een iets kleiner geluid. Toch zal het geluid de meest mensen verbazen. De basweergave is strak en helder, maar niet overdreven. De door Audioengine ontworpen kevlar woofers komen hier goed tot hun recht. Daarnaast zijn er de zijden tweeters voor een gedetailleerd en natuurlijk hoog. De MDF kast zorgt voor een minimaal aantal resonanties in de kast, waardoor het geheel helder klinkt.

De ingebouwde versterker maakt deze speaker ontzettend flexibel. Zo is het mogelijk om deze speakers te gebruiken om muziek van een iPod of telefoon af te spelen, maar ze komen ook goed tot hun recht op een bureau of in een woonkamer. De versterker is ingebouwd in de linker speaker en magnetisch afgeschermd van de rest.

Aan de achterkant zitten de aansluitingen voor de Audioengine A5+, één paar RCA ingang en één 3.5mm stereo-jack. Wat de Audioengine A2+ uniek maakt

Specificaties

Type A2+

Klantenbeoordelingen

Mitch
Wat deze speaker onverwacht maakt is de kwaliteit van het geleverde geluid. De dynamiek is geweldig voor zo'n kleine speaker. Ik luister van Ahmad Jamal tot Chemical Brothers en alles klinkt verbluffend goed uit deze relatief kleine speakers. Zeker een aanrader voor bij je computer!
(Geplaatst op 31-10-2015)
Voeg beoordeling toe
Jouw beoordeling

Overtuigd? Koop nu!

AudioEngine A2+

€ 279,-