Jaarboek 2017 (download)

Jaarboek 2017 (download)

Dit compleet nieuwe, 240 pagina's tellende AV Jaarboek 2017 is ook deze keer gemaakt in samenwerking met Music Emotion. Dat betekent dat het Jaarboek 2017 door maar liefst door drie titels gedragen wordt: FWD MagazineHiFi.nl én Music Emotion. Het is een extra dikke editie en je kunt hem hier bestellen!

Tip: je kunt er ook voor kiezen om dit mooie jaarboek samen met 4x FWD Magazine te bestellen als onderdeel van het Gold abonnement van FWD en HiFi.nl. Voor maar 35 euro! Je kunt dan ook meteen gebruik maken van de online voordelen op het platform van HiFi.nl. 
  >> Klik hier voor meer informatie over het Gold abonnement

€ 10,-
Dit compleet nieuwe, 240 pagina's tellende AV Jaarboek 2017 is ook deze keer gemaakt in samenwerking met Music Emotion. Dat betekent dat het Jaarboek 2017 door maar lie... Lees meer

Omschrijving

Traditiegetrouw brengen HiFi.nl en FWD magazine, in samenwerking met Music Emotion, ook dit jaar weer Het Grote Audiovisuele Jaarboek uit. Editie 2017, welke ongeveer 240 pagina's dik is, staat weer vol met recensies van het beste wat er in 2016 is verschenen op het gebied van beeld en geluid. Ook vind je een overzicht van jullie mening! De uitslag van het product van het jaar in 12 categorieën volgens onze lezers, komt namelijk ook uitgebreid aan bod komen in de traditionele AV-verkiezing.

Daarnaast een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen door middel van zowel een terug- als vooruiblik,  reviews van bijzondere uitgaven op LP en (SA)CD en nog veel meer! Reken er op dat ook dit jaarboek je vele uren leesplezier zal bezorgen. Een musthave voor de serieuze liefhebber van het betere beeld en geluid!

Specificaties

Type Jaarboek 2017 download
Taal Nederlands
Aantal pagina's 240
Type medium Download
Verschijningsdatum 20 dec. 2016

Klantenbeoordelingen

Schrijf de eerste review van dit product!

Voeg beoordeling toe
Jouw beoordeling

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Overtuigd? Koop nu!

Jaarboek 2017 (download)

€ 10,-