Crosley Crosley Bermuda (Rood)

Crosley Bermuda (Rood)

Levertijd: beschikbaar medio februari 2015, levertijd ongeveer 3 werkdagen

Ongetwijfeld heeft de hernieuwde populariteit van de platenspeler te maken met de romantiek van het luisteren naar muziek in zijn meest pure vorm, analoog, zoals het oorspronkelijk was bedoeld. Gelukkig is er geen reden om de sfeervolle stijlen van vroeger te verlaten. Crosley’s herintroductie van de Dansette serie brengt je terug in de tijd waarin deze stijl zijn oorsprong vond.

€ 249,95
Ongetwijfeld heeft de hernieuwde populariteit van de platenspeler te maken met de romantiek van het luisteren naar muziek in zijn meest pure vorm, analoog, zoals het oo... Lees meer

Omschrijving

In het midden van de zestiger jaren waren de van origine Britse spelers op het hoogtepunt van hun populariteit. Deze stijliconen zijn als het ware synoniem met de populaire cultuur van die tijd. Deze (portable) speler kan als zodanig worden gebruikt maar kan door middel van de bijgeleverde “poten” snel tot een stijlvol meubel worden omgebouwd. Geniet van je LP’s op de ouderwetse manier maar met hedendaagse techniek.

De Bermuda is snaar-aangedreven, voorzien van een diamanten naald en kan platen draaien op twee snelheden: 33 1/3 en 45 toeren. Dynamische full-range speakers zijn ingebouwd en de poten worden meegeleverd.

Specificaties

Varianten
Kleur ombouw Rood
Product measurements
Product afmetingen (Breedte x Diepte x Hoogte) 43.2cm x 28cm x 17.8cm
Draaitafel
Draaitafel aandrijving snaaraandrijving
Platen snelheden 45 RPM
33 1/3 RPM
Element
Platenspeler element type MM (Moving Magnet)
Specificatie
Amplifier technology Transistoren
Connections
Analoge audio verbinding Line
Garantie
Garantie 2 jaar (carry in)

Klantenbeoordelingen

TV
Nouja, treurige kwaliteit... Geen hifi, ok - maar het is dan ook meer een lifestyle product. Voor mensen die vinyl aan het ontdekken zijn. Doet niet perse eer aan je dure nieuwe audiofiele platen maar ik heb thuis nog een hele rij oude platen staan en vind het heel leuk om deze af en toe te draaien op mijn bescheiden platenspeler. Die Bermuda ziet er tenminste goed uit - ik zou hem op de slaapkamer zetten :)
(Geplaatst op 22-01-2015)
dick
het hele Crosley -gebeuren is van treurige kwaliteit. als je weinig geld wilt besteden, zijn er genoeg alternatieven, maar geef liever wat meer uit.......lp's zijn duur dus koop een goede platenspeler.
(Geplaatst op 19-01-2015)
Voeg beoordeling toe
Jouw beoordeling

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Overtuigd? Koop nu!

Crosley Crosley Bermuda (Rood)

€ 249,95