Crosley Crosley Cruiser II (Oranje)

Crosley Cruiser II (Oranje)

Levertijd: 3-5 werkdagen

De Cruiser kun je aansluiten op je geluidsinstallatie, maar ook op locatie kun je van het warme vinyl genieten dankzij de ingebouwde versterker en twee ingebouwde full-range luidsprekers. De Crosley Cruiser II is volledig mobiel door middel van een batterijhouder! Je hebt dus geen stopcontact meer nodig, en wat is er leuker dan waar je ook bent je vinyl af te spelen?

 Deze betaalbare platenspeler  is verkrijgbaar in de kleuren: blauw met etnische, stoffen print / geometrisch met verschillende kleuren / zwart met zilver tweed stof / groen  /oranje. Hij heeft drie snelheidsstanden (33.3, 45 en 78 RPM), werkt op basis van riemaandrijving en heeft een koptelefooningang. 

€ 119,95
De Cruiser kun je aansluiten op je geluidsinstallatie, maar ook op locatie kun je van het warme vinyl genieten dankzij de ingebouwde versterker en twee ingebouwde f... Lees meer

Omschrijving

  • Verkrijgbaar in de kleuren: blauw met etnische, stoffen print / geometrisch met verschillende kleuren / zwart met zilver tweed stof / groen  / oranje 
  • Snaaraandrijving                                          
  • Handmatige bediening van de arm
  • 3 snelheden: 33 1/3, 45 & 78 toeren
  • Dynamische Full Range Stereo speakers
  • Koptelefoonuitgang
  • RCA Uitgang
  • Batterijhouder voor 6 AA batterijen

Specificaties

Varianten
Kleur ombouw Oranje
Product measurements
Product afmetingen (Breedte x Diepte x Hoogte) 35.6cm x 26.7cm x 11.8cm
Gewicht van product 2.5 kg
Draaitafel
Draaitafel aandrijving snaaraandrijving
Platen snelheden 78 RPM
45 RPM
33 1/3 RPM
Draaitafel ophanging Magnetisch
Element
Platenspeler element type MM (Moving Magnet)
Specificatie
Amplifier technology Transistoren
Connections
Analoge audio verbinding Line
Garantie
Garantie 2 jaar (carry in)

Klantenbeoordelingen

Annique
Ik heb hem thuis staan, deze retro platenspeler en hij voldoet zeker aan mijn verwachtingen. Ik vind het logisch dat het geluid niet optimaal is: met de best wel kleine ingebouwde speakers zou 'hifi geluid' geen eerlijke verwachting zijn. Het is gewoon een leuk, handig apparaat en een echte eyecatcher...
(Geplaatst op 05-02-2015)
Frank
Dit is mijn derde draagbare platenspeler met ingebouwde luidspreker.

De eerste was een vintage Philips uit begin jaren '60, die zonder problemen al mijn platen afspeelde en een fantastisch geluid had via de grote luidspreker in de deksel. Helaas is deze een paar jaar geleden overleden...

De vervanger was een Numark PT-01 USB, die een OK geluid had uit het kleine luidsprekertje, maar helaas veel brom liet horen via de koptelefoon. Ook verschoof het geluid van links naar rechts bij het regelen van het volume. Hij leek ook moeite te hebben om de draai-snelheid constant te houden bij zware 180-grams platen.

De Crosley Cruiser zou dus een upgrade moeten zijn voor de Numark, maar op alle fronten - met uitzondering van het design - is hij slechter.

Platen klinken alsof de naalddruk veel te hoog is - een lelijk verstoord geluid. Het gekke is dat hij ook moeite heeft om platen af te spelen zonder over te slaan.

Ik heb voor alle zekerheid de platen die oversloegen ook gedraaid op mijn "vaste" draaitafel (een huis-tuin-en-keuken Technics SL met Shure element), en het lag toch echt aan de Crosley.

Ik wist dat de Crosley geen high-end platenspeler is, maar ik had wel verwacht dat hij in staat zou zijn om nieuwe platen zonder te veel vervorming en zonder over te slaan te kunnen afspelen.

Ik heb (nu wel) wat research gedaan naar de Crosley, en ik ben er achter gekomen dat ik niet de enige ben met deze klachten. Het ligt dus waarschijnlijk niet aan mijn exemplaar. Ik ga hem retourneren.
(Geplaatst op 08-01-2015)
Voeg beoordeling toe
Jouw beoordeling

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Overtuigd? Koop nu!

Crosley Crosley Cruiser II (Oranje)

€ 119,95