Crosley Cruiser

Crosley Cruiser

Levertijd: 3-5 werkdagen

Vintage never sounded so good. Met de komst van het digitale tijdperk werden de meeste platenspelers naar zolder verbannen. Maar de platenspeler is weer helemaal terug, met de moderne opties van nu! De Cruiser van Crosley is een draagbare platenspeler die je dankzij de vorm van een koffertje en het lichte gewicht overal mee naartoe neemt. De platenspeler is gemaakt van hout en is gebonden in leerachtig materiaal. De Cruiser heeft drie snelheidsstanden, werkt op basis van riemaandrijving en heeft een koptelefooningang. Om muziek af te spelen sluit je de Crosley Cruiser aan op je geluidsinstallatie, maar dankzij de twee ingebouwde dynamische 'full range' speakers geniet je ook zonder een externe speaker van het warme geluid van vinyl! Wel in de buurt van een stopcontact, want de platenspeler beschikt namelijk niet over een accu of batterij. De kenners hebben het altijd al geroepen: er gaat niets boven het fijne audio geluid dat een grammofoonplaat voortbrengt. Beleef deze geluidservaring nu zelf met de Crosley Cruiser draagbare platenspeler! Is het geen 'plaatje'?

€ 119,-

* Verplichte velden

Vintage never sounded so good. Met de komst van het digitale tijdperk werden de meeste platenspelers naar zolder verbannen. Maar de platenspeler is weer helemaal terug,... Lees meer

Omschrijving

De Cruiser kun je aansluiten op je geluidsinstallatie, maar ook op locatie kun je van het warme vinyl genieten dankzij de ingebouwde versterker en twee ingebouwde full-range luidsprekers. Wel in de buurt van een stopcontact dan, want de platenspeler beschikt namelijk niet over een accu of batterij.

Deze betaalbare platenspeler is gemaakt van hout en gebonden in leerachtig materiaal. Hij heeft drie snelheidsstanden (33.3, 45 en 78 RPM), werkt op basis van riemaandrijving en heeft een koptelefooningang. 

Specificaties

Type Cruiser

Klantenbeoordelingen

Schrijf de eerste review van dit product!

Voeg beoordeling toe
Jouw beoordeling

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Overtuigd? Koop nu!

Crosley Cruiser

€ 119,-