PS Audio DirectStream Upgrade Kit

DirectStream Upgrade Kit

Levertijd: neem contact op voor de actuele levertijd

De DirectStream DAC is een opmerkelijk nieuw puur DSD instrument dat details uiteen zet in de muziek die je misschien nooit eerder hebt gehoord. Of je nou CD's speelt, gedownloade bestanden met hoge resolutie of DSD tegen elk rate, de DirectStream DAC zet ze allemaal op 10x DSD en geeft zuivere hoge resolutie analoge als output. De DirectStream DAC vervangt de PerfectWave DAC MKII. Eigenaren van PerfectWave DAC's kunnen deze producten upgraden naar een nieuwe DirectStream met de aankoop van deze DirectStream upgrade kit.

€ 3.745,-
De DirectStream DAC is een opmerkelijk nieuw puur DSD instrument dat details uiteen zet in de muziek die je misschien nooit eerder hebt gehoord. Of je nou CD's speelt, ... Lees meer

Omschrijving

De kit stelt gebruikers in staat om de upgrade proces zelf uitvoeren en wanneer u klaar bent is de opgewaardeerd PerfectWave DAC sonisch identiek aan de werkelijke DirectStream DAC. Verschillen tussen een verbeterde PerfectWave DAC en een DirectStream DAC is de verbeterde IR-sensor voor de afstandsbediening die alleen op de DirectStream en de DirectStream nomenclatuur op het voorpaneel. De kit is eenvoudig te installeren en alle noodzakelijke gereedschap zijn inbegrepen. 

Specificaties

Merk PS Audio
Type DirectStream Upgrade Kit

Klantenbeoordelingen

Schrijf de eerste review van dit product!

Voeg beoordeling toe
Jouw beoordeling

Overtuigd? Koop nu!

PS Audio DirectStream Upgrade Kit

€ 3.745,-