Elektor Elektor - Moderne High-End Buizenversterkers

Elektor - Moderne High-End Buizenversterkers

Buizenversterkers vormen voor velen het neusje van de zalm, wanneer het gaat om de versterking van audiosignalen. De combinatie van klassieke techniek met moderne componenten heeft geleid tot een ware revival van de buizenversterker. Zowel de zelfbouwer als degene die kennis en inzicht wil verwerven in de complexe materie van transformatoren, buizenversterkers en audiosignaalverwerking zal dit boek met plezier ter hand nemen.

Auteur:          Menno van der Veen

LET OP: dit boek is alleen verkrijgbaar als E-book.

€ 27,95

* Verplichte velden

Buizenversterkers vormen voor velen het neusje van de zalm, wanneer het gaat om de versterking van audiosignalen. De combinatie van klassieke techniek met moderne compo... Lees meer

Omschrijving

De toepassing van de in de afgelopen 15 jaar door de auteur ontwikkelde `ringkern-uitgangstransformatoren` heeft daar mede toe bijgedragen. Opvallend aan deze transformatoren zijn vooral het extreem grote frequentie bereik en de geringe lineaire en niet-lineaire vervormingen. Het hoe en waarom van de transformator wordt op verschillende niveaus uitgelegd, beginnend bij inleidende begripsvorming en eindigende bij complete wiskundige beschrijvingen, waarbij ook de samenwerking van de transformator met de buizen en de luidspreker centraal staat.

Naast de beschrijving van schematuur en zelfbouw van eenvoudig na te bouwen moderne high-end buizenversterkers met een uitgangsvermogen van 10 tot 100 Watt, worden bijzondere buizenversterkers met ringkerntransformatoren besproken: innovatieve oplossingen voor perfecte audiokwaliteit.

 

Specificaties

Kenmerken
Aantal pagina's 260
Verschijningsvorm Download
Product measurements
Product afmetingen (Breedte x Diepte x Hoogte) 17.2cm x 1.7cm x 24cm
Gewicht van product 0.561 kg

Klantenbeoordelingen

Schrijf de eerste review van dit product!

Voeg beoordeling toe
Jouw beoordeling

Overtuigd? Koop nu!

Elektor Elektor - Moderne High-End Buizenversterkers

€ 27,95