FWD Magazine #61 + Jaarboek 2016

FWD Magazine #61 + Jaarboek 2016

Levertijd: 1-2 werkdagen

Met deze bundel ben je weer helemaal op de hoogte. In het jaarboek vind je het grootste nieuws van  FWD MagazineHiFi.nl én Music Emotion van het afgelopen jaar. Daarnaast krijg je het nieuwe FWD Magazine (nummer 61) met daarin het meest recente nieuws van 2016.

Deze actiebundel wordt gratis naar jou verzonden! 

€ 19,95
Met deze bundel ben je weer helemaal op de hoogte. In het jaarboek vind je het grootste nieuws van  FWD Magazine, HiFi.nl én Music Emoti... Lees meer

Omschrijving

Voor de mensen die alvast reikhalzend willen uitkijken naar deze gigantische terugblik (en uiteraard ook alvast een blik vooruit), lichten we een tipje van de sluier op. FWD en HiFi.nl hebben, naast natuurlijk een willekeur aan recensies van het beste en mooiste op hifi-gebied in 2015, uiteraard ook de AV-Verkiezing weer in het Grote Boek opgenomen. Samen met de lezers kiezen de uitgaven in 12 categorieën de winnaars van Beste Product van het Jaar.

Daarnaast is er een uitgebreid multi-room dossier, worden de beste Ultra HD-tv's getest en wordt er een boekje open gedaan over de belangrijkste trends en ontwikkelingen in 2015 en verder. Ook de website filmpjekijken.com is weer van de partij, en verzorgt zoals de voorgaande jaren de filmspecial. Daarnaast wordt er teruggeblikt op bijzondere uitgaves op (SA)CD en komen een paar bijzondere LP-boxen aan bod.

In het tweede nummer van FWD van 2016 vind je alle informatie om de sportzomer van 2016 op de beste manier door te brengen; we testen de allerbeste TV's van 2016 en vertellen je hoe je je TV het beste kunt afstellen om optimaal te kunnen genieten van de evenementen.

Ook hebben we de afgelopen tijd veel hoofdtelefoons getest. De beste vind je terug in onze koopgids! Verder uitgebreid aandacht voor HDR, Dolby Atmos en DTS:X. Maar dat is lang niet alles! Wat dacht je van tests van de Monitor Audio Platinum II 200 en de Dali Opticon 5? En wat kun je verwachten van MQA? We vertellen je uitgebreid onze bevindingen!

Natuurlijk ook een beursverslag van High End Munchen 2016 en we lichten een aantal smartphones voor audiofielen uit. En nog veel meer! 

Specificaties

Gratis verzending Yes
Type Bundel
Prijs per stuk

Klantenbeoordelingen

Schrijf de eerste review van dit product!

Voeg beoordeling toe
Jouw beoordeling

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Overtuigd? Koop nu!

FWD Magazine #61 + Jaarboek 2016

€ 19,95