FWD Magazine Special #1 - Samsung Edition

FWD Magazine Special #1 - Samsung Edition

Als aanvulling op de papieren en digitale magazines en de FWD-website start FWD Magazine met speciale digitale minimagazines waarin redactionele artikelen rond een bepaald thema of onderwerp worden gebundeld. Om de leeservaring leuker te maken, zijn deze FWD Specials opgemaakt als echte magazines. Zo kan je ze in alle rust lezen op je tablet of computer.

In het eerste nummer vind je een aantal nieuwe innovaties bij Samsung, de grootste speler in tv-land in de Benelux. Centraal staat een heldere uitleg over SUHD, de nieuwe beeldtechnologie die door het merk sterk naar voren wordt geschoven. Maar wat betekent het en wat zijn de voordelen? De special bevat ook een uitgebreide recensie van de UE65J9500, het absolute vlaggenschip van Samsung en slechts de tweede televisie ooit in de geschiedenis van FWD Magazine die vijf sterren ontving. Ten slotte kan je ook een eerste evaluatie lezen van het vernieuwde Samsung Multiroom-platform.

€ 0,-

* Verplichte velden

Als aanvulling op de papieren en digitale magazines en de FWD-website start FWD Magazine met speciale digitale minimagazines waarin redactionele artikelen rond een bepa... Lees meer

Omschrijving

Bekijk de preview
 

Specificaties

Type Samsung Edition
Type medium Download

Klantenbeoordelingen

Schrijf de eerste review van dit product!

Voeg beoordeling toe
Jouw beoordeling

Overtuigd? Koop nu!

FWD Magazine Special #1 - Samsung Edition

€ 0,-