Grado Grado GR-10

Grado GR-10

Levertijd: type 3-5 werkdagen

De Grado GR-10 is de duurste van de in-ear serie van Grado Labs. Dit is niet voor niks, met de GR-10 zet Grado Labs een nieuwe standaard voor in-ear hoofdtelefoons. John Grado is erin geslaagd om al het vervelende geluid buiten te houden, en binnen het karakteristiek Grado geluid te creëren. Handgemaakt met een subliem aandacht voor zowel geluid als design is dit de ideale reis partner.

€ 459,-
De Grado GR-10 is de duurste van de in-ear serie van Grado Labs. Dit is niet voor niks, met de GR-10 zet Grado Labs een nieuwe standaard voor in-ear hoofdtelefoons. Joh... Lees meer

Omschrijving

Met het ontwerpen van dit paar hoofdtelefoons was er een duidelijk doel voor ogen, de best mogelijke in-ear hoofdtelefoon maken. Over de jaren heeft Grado Labs in Brooklyn heel veel geleerd over materialen en het gedrag ervan. John Grado heeft al deze kennis weten te combineren in de GR-10. Door het gebruik van nieuwe legeringen is er constant vooruitgang in de kwalitiet van Grado Labs. In de GR-10 zit één van de nieuwste aluminium legeringen, dit zorgt voor meer controle en precisie op de uitersten van het frequentiebereik. Dat betekend dat naast de middentonen die altijd al goed zijn van Grado, er nu ook een helderder geluid in de hoge en lage frequenties zit. 

Specificaties

Varianten
Kleur ombouw Licht groen
Fysieke eigenschappen
Hoofdtelefoon pasvorm In-ear
Connectiviteit
Lengte kabel 1.3 m
Hoofdtelefoon connector Mini jack 3.6 mm
Audio
Frequency range 20Hz - 20000Hz
Output Impedance 32 Ohm
Belastbaarheid 20 mW
Product measurements
Gewicht van product 0.009 kg
Garantie
Garantie 2 jaar (carry in)

Klantenbeoordelingen

Schrijf de eerste review van dit product!

Voeg beoordeling toe
Jouw beoordeling

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Overtuigd? Koop nu!

Grado Grado GR-10

€ 459,-