Grado Grado GR-8

Grado GR-8

Levertijd: type 3-5 werkdagen

Met de GR-8 brengt Grado Labs hun beroemde expressieve en heldere geluid naar in-ear hoofdtelefoons. De GR-8 zijn intens en direct, hebben een diepe bass en een levendig geluid wat fantastisch is voor rock of moderne jazz. Met de bijgeleverde siliconen oortjes, in verschillende maten, is de pasvorm af te stemmem op uw oor. Hiermee heeft u een in-ear hoofdtelefoon die het geluid van buiten blokkeert, en aan de binnenkant laat leven.

€ 349,-
Met de GR-8 brengt Grado Labs hun beroemde expressieve en heldere geluid naar in-ear hoofdtelefoons. De GR-8 zijn intens en direct, hebben een diepe bass en een levendi... Lees meer

Omschrijving

Grado is erin geslaagd om met maar één armatuur toch een geweldig paar in-ear hoofdtelefoons te maken. De enkele armatuur bestrijk alle audiofrequenties en klinkt fantastisch. Door het gebruik van één armatuur heeft deze hoofdtelefoon geen last van cross over frequenties, waar normaal wat ongewenste ruis kan ontstaan. Door de wisselbare siliconen oortjes passen ze goed in het oor, wat een mooie bass oplevert en geluid van de buitenwereld onderdrukt. 

Specificaties

Varianten
Kleur ombouw Blauw
Fysieke eigenschappen
Hoofdtelefoon pasvorm In-ear
Connectiviteit
Lengte kabel 1.3 m
Hoofdtelefoon connector Mini jack 3.6 mm
Audio
Frequency range 20Hz - 20000Hz
Output Impedance 120 Ohm
Belastbaarheid 20 mW
Product measurements
Gewicht van product 0.009 kg
Garantie
Garantie 2 jaar (carry in)

Klantenbeoordelingen

Schrijf de eerste review van dit product!

Voeg beoordeling toe
Jouw beoordeling

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Overtuigd? Koop nu!

Grado Grado GR-8

€ 349,-