Grado Grado Prestige SR-125e

Grado Prestige SR-125e

Levertijd: type 3-5 werkdagen

Met de karakteristieke Grado dynamiek, detail en gevoel, is de open on-ear SR-125e zijn geld zeker waard. De hoofdtelefoon heeft een retro look, maar het heldere geluid verraad een zeer modern stukje techniek. De SR-125e is handgemaakt in de Verenigde Staten, en is de beste optie voor mensen die eersteklas geluid willen zonder daar behoorliijk in te moeten investeren.

€ 219,-
Met de karakteristieke Grado dynamiek, detail en gevoel, is de open on-ear SR-125e zijn geld zeker waard. De hoofdtelefoon heeft een retro look, maar het heldere geluid... Lees meer

Omschrijving

In de Grado SR-125e is alle kennis van Grado over materiaal en geluid samengekomen. Dit heeft een hoofdtelefoon opgeleverd die licht is, stevig is en ongewenste trillingen dempt. De SR-125e beschikt over de modernste driver en kabel. De kabel die bestaat uit 8 geleiders levert een uitstekende controle en stabiliteit op de hoge en lage einden van het geluids spectrum. De nieuwe driver, kabel en behuizing sluiten samen alle ongewenste storingen in het geluid uit. De lage, midden en hoge tonen zijn open en in balans met elkaar. De SR-125e produceert een warm en harmonisch geluid met volle vocalen en een excellente dynamiek. Kortom, het typische Grado geluid voor een goede prijs.

Specificaties

Varianten
Kleur ombouw Zwart
Fysieke eigenschappen
Hoofdtelefoon klankkast Open
Hoofdtelefoon pasvorm On-ear
Connectiviteit
Hoofdtelefoon connector Mini jack 3.6 mm
Meegeleverde opzetpluggen Jack 6.3 mm
Audio
Frequency range 20Hz - 20000Hz
Output Impedance 32 Ohm
Driver Dynamisch
Garantie
Garantie 2 jaar (carry in)

Klantenbeoordelingen

Schrijf de eerste review van dit product!

Voeg beoordeling toe
Jouw beoordeling

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Overtuigd? Koop nu!

Grado Grado Prestige SR-125e

€ 219,-