Grado Grado Prestige SR-325e

Grado Prestige SR-325e

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: type 3-5 werkdagen

De Grado SR-325e leveren de karakteristieke Grado helderheid, energie kracht. Het is een lichtgewicht hoofdtelefoon die je uit je stoel tilt en midden op het podium zet. Het uiterlook is misschien retro, maar ouderwets is deze hoofdtelefoon zeker niet. Achter het retro uiterlijk zit een moderne klinkend paar drivers. De SR-325e is perfect voor mensen die een hoge kwaliteit hoofdtelefoon willen, met een heldere en intense toon. 

€ 399,-
De Grado SR-325e leveren de karakteristieke Grado helderheid, energie kracht. Het is een lichtgewicht hoofdtelefoon die je uit je stoel tilt en midden op het podium zet... Lees meer

Omschrijving

De alluminium behuizing van de SR-325e geeft een wat zwaarder geheel. Het gewicht van dit alluminium geeft een soepelere overgang van de lage frequenties naar de hoge. Dit geeft niet alleen mooier geluid, maar ook een klassieke look aan de hoofdtelefoon. Naast de verzwaarde behuizing heeft de SR-325e ook nieuwe drivers en een verbeterde kabel. De kabel bestaat uit 8 geleiders die een uitstekende controle hebben over de lage en hoge frequenties. Samen met bekende midden geluid van Grado levert dit een spectaculair geluid. De SR-325e heeft het typische Grado geluid, met warm harmonisch geluid, rijke vocalen, excellente dynamiek en soepele hoge tonen.

Specificaties

Varianten
Kleur ombouw Metallic grijs
Fysieke eigenschappen
Hoofdtelefoon klankkast Open
Hoofdtelefoon pasvorm On-ear
Connectiviteit
Hoofdtelefoon connector Mini jack 3.6 mm
Meegeleverde opzetpluggen Jack 6.3 mm
Audio
Frequency range 18Hz - 24000Hz
Output Impedance 32 Ohm
Driver Dynamisch
Garantie
Garantie 2 jaar (carry in)

Klantenbeoordelingen

Schrijf de eerste review van dit product!

Voeg beoordeling toe
Jouw beoordeling

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Overtuigd? Koop nu!

Grado Grado Prestige SR-325e

€ 399,-