Grado Grado Prestige SR-60e

Grado Prestige SR-60e

Levertijd: type 3-5 werkdagen

Iedereen houdt van een harde bass en kick-drum, maar niet als de rest van het geluid er onder lijdt. De Grado SR-60e is het instapmodel in de wereld van full spectrum audio. Er zijn noten te horen die je nog nooit hebt gehoord. Voor wie altijd al opzoek was naar het legendarische geluid van Grado Labs, maar dacht het nooit te kunnen betalen. Probeer dan eens deze betaalbare open on-ear hoofdtelefoon, en ervaar een voller en meer realistisch geluid.

€ 119,-
Iedereen houdt van een harde bass en kick-drum, maar niet als de rest van het geluid er onder lijdt. De Grado SR-60e is het instapmodel in de wereld van full spectrum a... Lees meer

Omschrijving

De nieuwe SR-60e heeft een verbeterd driver ontwerp, en de gewichtsverdeling in de plastic behuizing is stukken verbeterd. De manier waarop de nieuwe driver en plastic behuizing van de SR-60e de lucht laat trillen, is nu veel minder beïnvloedt door langskomende verstoringen. Met de SR60e is de controle over de onderkant en bovenkant van het geluidsspectrum verbeterd, en ondersteund dit nu nog beter het bekende midden van Grado. De SR-60 maakt geluid zoals Grado het bedoelt, met een warme harmonische kleur, rijkelijke en volle vocalen, excellente dynamiek en hele soepele hoge tonen.

Specificaties

Varianten
Kleur ombouw Zwart
Fysieke eigenschappen
Hoofdtelefoon klankkast Open
Hoofdtelefoon pasvorm On-ear
Connectiviteit
Hoofdtelefoon connector Mini jack 3.6 mm
Meegeleverde opzetpluggen Jack 6.3 mm
Audio
Frequency range 20Hz - 20000Hz
Output Impedance 32 Ohm
Driver Dynamisch
Garantie
Garantie 2 jaar (carry in)

Klantenbeoordelingen

Schrijf de eerste review van dit product!

Voeg beoordeling toe
Jouw beoordeling

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Overtuigd? Koop nu!

Grado Grado Prestige SR-60e

€ 119,-