Grado Grado PS-500e

Grado PS-500e

Levertijd: type 3-5 werkdagen

De Grado PS-500e is het nieuwste model van Grado Labs uit Brooklyn. Deze open on-ear hoofdtelefoon is een kleinere variant van de PS-1000e. Hij is compacter en betaalbaardar dan zijn grote broer. Daardoor is hij ideaal voor audiofielen die het beste geluid willen wat Grado heeft te bieden, zonder daarvoor hun hele vinyl collectie te moeten verkopen. 

€ 759,-
De Grado PS-500e is het nieuwste model van Grado Labs uit Brooklyn. Deze open on-ear hoofdtelefoon is een kleinere variant van de PS-1000e. Hij is compacter en betaalba... Lees meer

Omschrijving

De meeste mensen houden wel van muziek, maar de Grado PS-500e is te goed voor de meeste mensen. Deze hoofdtelefoon is gemaakt voor echte audiofielen. De PS-500e heeft nieuwe 44mm drivers en een kabel die bestaat uit 8 geleiders. De oorschelpen zijn gemaakt van mahonie en alluminium, en zijn kleiner gemaakt. De mahonie kern zit verborgen in de behuizing en heeft net als de alluminium behuizing een behandeling gekregen om ongewenste trillingen te voorkomen. De PS-500e heeft een typisch Grado geluid, met warme harmonische tonen, rijke volle vocalen, excellente dynamiek en soepele hoge tonen. De PS-500e is een compacte monitor die zelfs de meest veeleisende professionals en audiofielen zal bekoren.

Specificaties

Varianten
Kleur ombouw Mahonie
Fysieke eigenschappen
Hoofdtelefoon klankkast Open
Hoofdtelefoon pasvorm On-ear
Connectiviteit
Lengte kabel 3 m
Hoofdtelefoon connector Mini jack 3.6 mm
Meegeleverde opzetpluggen Jack 6.3 mm
Audio
Frequency range 14Hz - 29000Hz
Output Impedance 32 Ohm
Driver Dynamisch
Garantie
Garantie 2 jaar (carry in)

Klantenbeoordelingen

Schrijf de eerste review van dit product!

Voeg beoordeling toe
Jouw beoordeling

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Overtuigd? Koop nu!

Grado Grado PS-500e

€ 759,-