Grado Grado Statement GS-1000e

Grado Statement GS-1000e

Levertijd: type 3-5 werkdagen

Bij sommige hoofdtelefoons is het nodig om het volume wat luider te zetten, voordat je alles hoort zoals het bedoelt is. Bij de Grado GS-1000e is dit absoluut geen probleem. Deze hoofdtelefoon heeft altijd een prachtig geluid. Zelfs op een laag volume zijn alle tonen aanwezig en hoor je nog steeds alle details. De Grado GS-1000e heeft het karakteristieke geluid van Grado op elk volume.

€ 1.299,-
Bij sommige hoofdtelefoons is het nodig om het volume wat luider te zetten, voordat je alles hoort zoals het bedoelt is. Bij de Grado GS-1000e is dit absoluut geen prob... Lees meer

Omschrijving

De grote oorschelpen zitten netjes om het oor heen, en er niet op. Hierdoor zit er een kleine ruimte tussen de driver en het oor. Deze klankkast geeft een ruimtelijk en natuurlijk geluid. Voor deze handgemaakte hoofdtelefoon is het mahonie hout per oorschelp uitgekozen om hem zo mooi mogelijk te maken. Grado zoekt de mooiste stukken mahonie bij elkaar om een passend geheel te maken. Daarna krijgt het hout nog een behandeling om de geluidskwaliteit hiervan te optimaliseren. De GS-1000e heeft 50mm drivers en een kabel met 12 geleiders. samen geeft dit een fantastische controle en stabiliteit over de hoge en lage tonen.

Specificaties

Varianten
Kleur ombouw Mahonie
Fysieke eigenschappen
Hoofdtelefoon klankkast Open
Hoofdtelefoon pasvorm Over-ear
Connectiviteit
Lengte kabel 3 m
Hoofdtelefoon connector Jack 6.3 mm
Meegeleverde opzetpluggen Mini jack 3.6 mm
Audio
Frequency range 8Hz - 35000Hz
Output Impedance 32 Ohm
Driver Dynamisch
Garantie
Garantie 2 jaar (carry in)

Klantenbeoordelingen

Schrijf de eerste review van dit product!

Voeg beoordeling toe
Jouw beoordeling

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Overtuigd? Koop nu!

Grado Grado Statement GS-1000e

€ 1.299,-