The Absolute Sound Illustrated History of High-End Audio Vol. 1 en 2: Loudspeakers en Electronics

Illustrated History of High-End Audio Vol. 1 en 2: Loudspeakers en Electronics

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Zolang de voorraad strekt hebben we een aantrekkelijke bundelaanbieding: The Illustrated History vol. 1 "Loudspeakers" en vol. 2 "Electronics" tezamen voor slechts 199,95 euro in plaats van 259,90 euro. Een buitenkans dus om zeer voordelig beide delen in huis te halen! 

Wil je eerst meer informatie over deel 1 en/of 2 danwel een los deel bestellen? Dat kan natuurlijk! Klik daarvoor op onderstaande linkjes:

Illustrated History of High-End Audio deel 1 "Loudspeakers"

Illustrated History of High-End Audio deel 2 "Electronics"

 

 

 

 

 

 

€ 259,90
Zolang de voorraad strekt hebben we een aantrekkelijke bundelaanbieding: The Illustrated History vol. 1 "Loudspeakers" en vol. 2 "Electronics" tezamen vo... Lees meer

Omschrijving

Als audioliefhebber weet je dat weinig dingen zoveel voldoening geven als je neervlijen in je favoriete zetel en te genieten van het prachtige geluid dat uit je hifiketen komt. Maar als audiofanaat wil je ook weten hoe die klank tot stand komt. Deze boeken van The Absolute Sound brengen de geschiedenis uitgebreid in kaart.

Op High End München had HiFi.nl de kans om Robert Harley persoonlijk te spreken en voor de camera te zetten. Bekijk zeker dit filmpje, en je zal meteen ontdekken met hoeveel passie deze boeken zijn gemaakt!

Dit zijn prachtig afgewerkt boeken - niet toevallig in het formaat van een vinylhoes – met honderden mooie illustraties. De auteurs zijn deskundigen die elk gemiddeld meer dan dertig jaar actief zijn in de audiowereld, met als hoofdman de bekende Robert Harley. 

Pro's

 

Specificaties

Merk The Absolute Sound
Type Vol. 1: Loudspeakers/Vol.2: Electronics
Serie Illustrated History of High-End Audio
Taal Engels
Aantal pagina's 320/336

Klantenbeoordelingen

Schrijf de eerste review van dit product!

Voeg beoordeling toe
Jouw beoordeling

Overtuigd? Koop nu!

The Absolute Sound Illustrated History of High-End Audio Vol. 1 en 2: Loudspeakers en Electronics

€ 259,90