Jaarboek 2016 (download)

Jaarboek 2016 (download)

Dit compleet nieuwe, 240 pagina's tellende AV Jaarboek 2016 is ook deze keer gemaakt in samenwerking met Music Emotion. Dat betekent dat het Jaarboek 2016 door maar liefst door drie titels gedragen wordt: FWD MagazineHiFi.nl én Music Emotion. Het is een extra dikke editie en je kunt hem hier bestellen!

Tip: je kunt er ook voor kiezen om dit mooie jaarboek samen met 4x FWD Magazine te bestellen als onderdeel van het Gold abonnement van FWD en HiFi.nl. Voor maar 35 euro! Je kunt dan ook meteen gebruik maken van de vele online voordelen op het platform van HiFi.nl. 
  >> Klik hier voor meer informatie over het Gold abonnement

€ 10,-
Dit compleet nieuwe, 240 pagina's tellende AV Jaarboek 2016 is ook deze keer gemaakt in samenwerking met Music Emotion. Dat betekent dat het Jaarboek 2016 door maar lie... Lees meer

Omschrijving

Voor de mensen die alvast reikhalzend willen uitkijken naar deze gigantische terugblik (en uiteraard ook alvast een blik vooruit), lichten we een tipje van de sluier op. FWD en HiFi.nl hebben, naast natuurlijk een willekeur aan recensies van het beste en mooiste op hifi-gebied in 2015, uiteraard ook de AV-Verkiezing weer in het Grote Boek opgenomen. Samen met de lezers kiezen de uitgaven in 12 categorieën de winnaars van Beste Product van het Jaar.

Daarnaast is er een uitgebreid multi-room dossier, worden de beste Ultra HD-tv's getest en wordt er een boekje open gedaan over de belangrijkste trends en ontwikkelingen in 2015 en verder. Ook de website filmpjekijken.com is weer van de partij, en verzorgt zoals de voorgaande jaren de filmspecial. Daarnaast wordt er teruggeblikt op bijzondere uitgaves op (SA)CD en komen een paar bijzondere LP-boxen aan bod.

Pro's

Specificaties

Type Jaarboek 2016 download
Taal Nederlands
Aantal pagina's 240
Type medium Download

Klantenbeoordelingen

Schrijf de eerste review van dit product!

Voeg beoordeling toe
Jouw beoordeling

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Overtuigd? Koop nu!

Jaarboek 2016 (download)

€ 10,-