Lezers testen zelf

TEAC HA-P50 Hoofdtelefoon versterker

Een hoofdtelefoon versterker wat zijn daar nou de voordelen van? Veel mensen hebben een hoofdtelefoon maar weten niet dat het geluid sterk verbeterd kan worden. Dit door er een simpel, handzaam kastje aan toe te voegen. HiFi.nl ging de trein in met de nieuwste (en eerste!) hoofdtelefoon versterker van TEAC, de HA-P50 en vroeg reizigers naar hun bevindingen. Lees hier de bevindingen van de mensen uit de trein op HiFi.nl. De hoofdtelefoon versterker is hier verkrijgbaar.

TEAC HA-P50 test width=

Denon HDT-S514 Soundbar

Zou je de nieuwste soundbar van het Japanse Denon niet eens een keer zelf willen uitproberen? Dat was de vraag die HiFi.nl eind maart aan haar lezers stelde. Uit het grote aantal aanmelders werden een vijftal muziekliefhebbers geselecteerd die als thuispanel aan de slag gingen met de Denon DHT-S514 soundbar. Eén ervan mocht bovendien de soundbar gewoon in huis laten staan. HiFi.nl ging op bezoek bij de uiteindelijke winnaar: Tim Jans uit Delft.

Bekijk het artikel op HiFI.nl

Maken kabels écht het verschil?

Tien deelnemers gingen afgelopen najaar aan de slag met een koffer vol AudioQuest kabels, en één ervan hoefde ze bovendien niet meer terug te sturen. Onderstaande video toont een lezersbezoek bij de uiteindelijk willekeurig gekozen winnaar: Stanny Eysbroek uit Amsterdam.

Bekijk het artikel op HiFI.nl.