Over Hifidelity

Hifidelity maakt onderdeel uit van Xingo, de uitgever achter HiFi.nl dat sinds 1999 is uitgegroeid tot het grootste AV platform van de Benelux. In oktober 2013 werd ook FWD Magazine - één van de beste home entertainmentmagazines van Europa (al zeggen we het zelf) - samengebracht bij HiFi.nl onder het gezamenlijke dak van Xingo.

FWD en HiFi.nl

Met ons platform, onze nieuwsbrieven, magazines en websites bereiken we jaarlijks 2,5 miljoen consumenten in Nederland en België. Dit zijn mensen met een passie voor audio en video, thuis en onderweg. Eigenlijk zijn we een community van betrokken leden; mensen die op ons kritisch oordeel vertrouwen als ze op zoek gaan naar nieuwe (of gebruikte) AV producten.

Dagelijks mogen wij de mooiste en nieuwste audio video apparatuur aan de tand voelen. Soms zitten hier producten tussen die er uit springen in positieve zin, bijvoorbeeld onze producten van het jaar. Producten waar we oprecht enthousiast van worden en je écht kunnen aanraden. Juist voor deze producten hebben we deze Hifidelity webwinkel opgezet. In deze winkel vind je de best(getest)e A/V producten; hardware én software.

De naam Hifidelity kan je trouwens bekend voorkomen. Sinds 2008 was Hifidelity namelijk al de titel van ons luxe magazine: hifi in een chic, maar toegankelijk jasje.

Hifidelity – het blad en zeker ook deze webwinkel draaien helemaal om muziek- en film beleving. Wij willen namelijk zoveel mogelijk mensen laten genieten van (weergegeven) muziek en film. Dat is onze missie en daarop kun je ons vertrouwen.