Teufel AIRY

Teufel AIRY

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: type 3-5 werkdagen

De Teufel AIRY is een bleutooth hoofdtelefoon met een microfoon. Deze on ear hoofdtelefoon speelt tot 20 uur draadloos muziek af, daardoor is het een veelzijdige hoofdtelefoon die in veel situaties te gebruiken is. Na 2 tot 3 uur opladen met de bijgeleverde USB kabels is de hoofdtelefoon weer klaar voor gebruik.

De Teufel AIRY is verkrijgbaar in een zwarte, beige of witte kleurstelling.

€ 149,99
De Teufel AIRY is een bleutooth hoofdtelefoon met een microfoon. Deze on ear hoofdtelefoon speelt tot 20 uur draadloos muziek af, daardoor is het een veelzijdige hoofdt... Lees meer

Omschrijving

  • Loepzuiver Teufel geluid

Bij Teufel ligt de focus altijd op goed geluid. Daarom hebben ze voor de AIRY gekozen voor twee Neodym-High-Resolution drivers. Deze drivers zorgen voor een lineaire faserespons en een zeer krachtige en nauwkeurige basweergave.

  • Draadloos gemak

De AIRY is uitgerust met Bluetooth 4.0, NFC en heeft knoppen op de oorschelp. Bluetooth 4.0 zorgt voor een zuinige en stabiele verbinding. Met behulp van NFC kunt u alle apparaten eenvoudig verbinden door ze in de buurt van de hoofdtelefoon te houden. En met de knoppen op de oorschelp bedient u heel eenvoudig het volume en de tracks.

  • Ingebouwde microfoon

De ingebouwde microfoon en de bedieningsknoppen op de oorschelp maken het mogelijk om gemakkelijk te bellen met de Teufel AIRY. De microfoon is ontwikkeld om externe geluiden te filteren, waardoor de verstaanbaarheid is verbeterd.

  • Lange accuduur

De ingebouwde batterij van de Teufel AIRY geeft een speelduur van 20 uur op normaal volume, en 14 uur op hoog volume. Als de batterij leeg is, kan deze worden opgeladen met de bijgeleverde USB kabel.

Specificaties

Type AIRY

Klantenbeoordelingen

Schrijf de eerste review van dit product!

Voeg beoordeling toe
Jouw beoordeling

Overtuigd? Koop nu!

Teufel AIRY

€ 149,99