Ultrasone Ultrasone Signature DJ

Ultrasone Signature DJ

Beschikbaarheid: In voorraad
Levertijd: 2-3 werkdagen

Iets wat alle DJ`s gemeen hebben is het verlangen naar een bijzonder goede hoofdtelefoon. De Ultrasone Signature DJ hoofdtelefoon is de oplossing. Deze hoofdtelefoon is ontstaan uit de kennis van Ultrasone, de jaren lange ervaring in de professionele muziek industrie en de passie voor producten van hoge kwaliteit.

€ 799,-
Iets wat alle DJ`s gemeen hebben is het verlangen naar een bijzonder goede hoofdtelefoon. De Ultrasone Signature DJ hoofdtelefoon is de oplossing. Deze hoofdtelefoon is... Lees meer

Omschrijving

De bass gerichte toon van de extreem sterke transducer produceert een geluid wat volledig vrij is van ruis of vervorming, zelfs op hoge volumes. Deze nauwkeurige bass zonder vervorming is het resultaat van de gepatenteerde S-Logic Plus technologie. Het mooie geluid komt nog beter tot zijn recht door de luxe oorstukken. Dit is de eerste hoofdtelefoon met oorstukken gemaakt van Ethiopische schaapshuiden. Hierdoor heeft de Ultrasone Signature DJ een bijzonder goede isolatie en blijft hij comfortabel op het hoofd. Bovendien beschikt deze luxe leer over  het vermogen om zweet te absorberen, hierdoor blijft het soepel en wordt het niet poreus. Om de exclusiviteit en kwaliteit van deze hoofdtelefoon te benadrukken, zijn de naamplaten gemaakt van een stevig glas en gegraveerd met de logos.

De Ultrasone Signature DJ is ontworpen voor in de club, maar is ook zeker goed voor op reis. De krullende kabel is 3m lang met een 6.3mm aansluiting. De 1.2m rechte kabel heeft een microfoon, afstandsbediening en een 3.5mm stereo aansluiting. Daarnaast wordt er een reistas bijgeleverd van hoge kwaliteit voor veilig vervoer.

Specificaties

Varianten
Kleur ombouw Wit
Fysieke eigenschappen
Hoofdtelefoon klankkast Gesloten
Hoofdtelefoon pasvorm Over-ear
Hoofdtelefoon features Microfoon
Telefoon opnemen
Volumeregeling
Connectiviteit
Lengte kabel 3 m
Hoofdtelefoon connector Mini jack 3.6 mm
Jack 6.3 mm
Audio
Frequency range 5Hz - 32000Hz
Output Impedance 32 Ohm
Driver Dynamisch
Driver diameter 50 mm
Product measurements
Gewicht van product 0.3 kg
Garantie
Garantie 5 jaar (carry in)

Klantenbeoordelingen

Schrijf de eerste review van dit product!

Voeg beoordeling toe
Jouw beoordeling

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Overtuigd? Koop nu!

Ultrasone Ultrasone Signature DJ

€ 799,-