We zijn open!

Genieten van jouw favoriete muziek en films. Daar doen we het voor bij Hifidelity. En we leggen daarvoor een hele belangrijke rol bij de apparatuur waarmee je deze muziek en films weergeeft. Dit betekent dus genieten van en via apparatuur, of het nu een state of the art Soundbar is of een Deense luidspreker met vintage look. 

AudioquestVanuit HiFi.nl schrijven we sinds 1999 dagelijks over de mooiste en nieuwste hifi en tv apparatuur. Een een deel hiervan wordt door ons en ons auteursteam aan de tand gevoeld. Hier zitten regelmatig producten tussen die er uit springen in positieve zin. Denk bijvoorbeeld aan onze Producten van het Jaar. Een lijst die in nauw overleg met onze lezers tot stand is gekomen. Ook vinden we het belangrijk om, in toenemende mate, samen te werken met tijdschriften als The Absolute Sound en Music Emotion. En zo ontstaat dus binnen Hifidelity een assortiment van merken en producten waar wij oprecht enthousiast van worden. En die we met een gerust hart onder jouw aandacht brengen.

Apparatuur is dus leuk, heel leuk zelfs. Maar hardware is voor 95% van de mensheid niets zonder de juiste ‚software’. Dus bij ons ook ruim baan voor de muziek zélf. In genre en een veelheid aan formaten: van hires downloads via CD’s tot op 180 gram heruitgegeven vinyl. We luisteren ernaar en schrijven erover. En hopen dat we je zo nu en dan kunnen verrassen met muziek die je (nog) niet kende. Tegelijkertijd horen we ook graag tips; heb je vragen, verzoeken? Laat het ons weten via info@hifidelity.nl.

Voordat je verder onze winkel induikt even een soort van waarschuwing. Je zult hopelijk zien en voelen dat onze winkel goed in elkaar steekt en ook fijn surft op tablet en mobiele telefoon. Het totaal assortiment is zo vlak na de opening echter nog beperkt. Hier komt snel verandering in. Er staan al een flink aantal gave acties ingepland en op dagelijkse basis worden tientallen nieuwe producten ingevoerd van een toenemend aantal merken. Om hiervan op de hoogte te blijven bezoek je ons regelmatig of nog makkelijker;  abonneer je je op onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief. 

Online kun je prima shoppen, maar dit is niet zaligmakend. Zeker niet als het over persoonlijke smaak gaat en je de apparatuur ook moet kunnen voelen, luisteren, zien! We werken daarom op FWD Magazine en HiFi.nl nauw samen met een select gezelschap HiFi-speciaalzaken die jou het beste advies kunnen geven. Dit zal zich de komende tijd ook vertalen naar Hifidelity. Denk aan het afhalen van je bestelling of juist het thuis je set laten installeren.

Ok. Genoeg voor nu. Ga je gang, kijk alvast wat rond en houd ons in de gaten. Veel kijk, shop en luisterplezier!

Namens het complete Hifidelity team, 

Bart en Tom

P.s. Trouwens. Over genieten van muziek gesproken: https://www.youtube.com/user/themahoganysessions